Dingdong.

Tälle päivälle suunnittelin lisää pyykin pesua ja viikkamista, vähän kouluhommia ja siivoilua. Aika vähän sain aikaiseksi, jotenkin tuo neulominen on taas vienyt niin mukanaan, että ajantaju häviää. Vähän jotain siisteyttä olen saanut aikaiseksi, mutta aika pienellä panostuksella. Aamulla viikatut vaatteet ovat vieläkin sängyn päällä. 

Yoursin paketti saapui tänään ja vetäisin heti uuden tunikan päälleni. Otin kuvan, huonon – tietenkin. 

Image

 

Jostain kuljetuspalvelusta yritettiin soittaa alkuillasta, mutta soi vain kolme kertaa enkä ehtinyt vastata. Fonectoin numeron ja se näytti olevan jokin kuljetuspalvelu. Luulen, että Asoksen pakettikin olisi tulossa, ehkä jumittui oven taakse koodin vuoksi tai sitten oli jotain muuta hätänä. Ihme kun ei voinut antaa soia pidempään. Yritin soittaa takaisinkin, mutta ei yhdistänyt ja sitten alkoi lasten iltatohinat, en enääm muistanut. 

Tänään en ole itkenyt ollenkaan koiran takia. Koira on ihan oma vanha itsensä. Tarjoilen sille enemmän vettä ja muistan lääkitä. 

Huomenna alkaa hullut päivät. Rahaahan mulla ei ole, mutta säästön vuoksi pitäisi pari juttua käydä hakemassa. Mun Cliniquen kasvosaippua on loppumassa ja se on keltaisessa kuvastossa tarjolla. Lapset toivoivat sellaiset onepiecet kuvastosta ja ne olivat melko edulliset, en vain tiedä mahdanko ehtiä saamaan niitä… Onneksi eivät ole mikään suprevälttämättömyys.

Jätä kommentti