Arkipäivä.

Lapset ovat vielä muutaman päivän lomalla, mutta M meni taas töihin tänään. Aamupalaksi nassutin ruispaahtista savuporotuorejuustolla ja kinkulla, kahvin kanssa. Sain aamiaisen syötyä noin kolme varttia sitten, joten tänäänkin saattaa käydä niin, että lounas jää väliin… Siitä on tullut valitettava tapa jälleen ja yleensä olenkin sitten kiukkuinen kuin ampiainen päivällisen aikaan. Stupidstupidstupid.

Tänään ajattelin vähän saada kotia kuntoon. Joulukuusi alkaa olla melkoisen variseva ja ärsyttävä. Harmittaa kyllä, että joulun aika meni taas niin nopeasti ohi. Tällä kertaa aika tuntui jollakin tavalla myös aika raskaalta. Jouluaattona olimme anoppilassa ja minun kotonani ja jotenkin sellainen rauha ja lämpö, jotka ovat mielestäni joulun tarkoitus, jäi saavuttamatta. Asiaan liittyy monta juttua, joita en nyt tässä lähde purkamaan. Olen tosi kiitollinen siitä, että tänä vuonna ei tarvinnut laittaa kotona mitään ruokia, vaan päästiin valmiisiin pöytiin.

IMG_9964

Pestyt pyykit odottavat viikkaajaansa, matkalaukku purkajaansa ja tavarat paikoilleen laittajaansa. Aloitin jo eilen kuskaamalla keittiöstä kaikki roskat ulos (metallit ja lasit myös) ja pesemällä keittiön tasot. Aika vähän huvittaisi, mutta kyllä siistissä kodissa on paljon mukavampaa ja rauhallisempaa.

Jätä kommentti